foto

Mark Famiglietti

  • nar. 26.9.1979 (37 let)
    Providence, Rhode Island, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 We Don't Belong Here
2015 Obchod s nevinností
Secrets of a Psychopath
Tajemství jejich očí
2013 Horizon (TV film)
Christmas Belle (TV film)
Live at the Foxes Den
Město vrahů
2012 Acting Like Adults
A Golden Christmas 3 (TV film)
March Sisters at Christmas, The (TV film)
Stealing Roses
2011 Criminal Behavior (TV film)
2010 Silný kalibr
2009 Bionicle: Zrození legendy
2008 Víno roku
2007 Bezcenný syn
Předtucha
2003 Terminátor 3: Vzpoura strojů
2002 Ponížení (TV film)
Úplný obrat
1999 Sagamore (TV film)

TV seriály

2016 Aquarius (TV seriál)
I Will (S02E13)
Can You Take Me Back? (S02E11)
Sexy Sadie (S02E09)
další epizody (8)
Castle na zabití (TV seriál)
Krvavý sníh (S08E09)
2015 Grimm (TV seriál)
Jedno tělo, jedna duše (S04E15)
Vražedná práva (TV seriál)
Mama's Here Now (S01E13)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Temné stíny (S05E09)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Fastlane (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Young Americans (TV seriál)
1999 Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)

Dokumentární

2001 Iron Chef USA: Holiday Showdown (TV film)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1989 More You Know, The (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace