foto

Mark Famiglietti

  • nar. 26.9.1979 (39 let)
    Providence, Rhode Island, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Divorce Party
2018 Her Boyfriend's Secret (TV film)
Last Night
Left for Dead (TV film)
2017 Born and Missing (TV film)
My Daddy's in Heaven
We Don't Belong Here
2015 Obchod s nevinností
Secrets of a Psychopath
Tajemství jejich očí
2013 Christmas Belle (TV film)
Horizon (TV film)
Live at the Foxes Den
Město vrahů
2012 A Golden Christmas 3 (TV film)
Acting Like Adults
March Sisters at Christmas, The (TV film)
Stealing Roses
2011 Criminal Behavior (TV film)
2010 Silný kalibr
2009 Bionicle: Zrození legendy
2008 Víno roku
2007 Bezcenný syn
Předtucha
2003 Terminátor 3: Vzpoura strojů
2002 Ponížení (TV film)
Úplný obrat
1999 Sagamore (TV film)

TV seriály

2017 Code Black (TV seriál)
Fallen Angels (S02E16)
The Devil's Workshop (S02E15)
2016 Aquarius (TV seriál)
I Will (S02E13)
Can You Take Me Back? (S02E11)
Sexy Sadie (S02E09)
další epizody (8)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Vyhaslý (S05E05)
Castle na zabití (TV seriál)
Krvavý sníh (S08E09)
2015 Vražedná práva (TV seriál)
Mama's Here Now (S01E13)
Grimm (TV seriál)
Jedno tělo, jedna duše (S04E15)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Útěk (S03E01)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Temné stíny (S05E09)
2011 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvá v kabelce (S06E10)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Zpětný ráz (E13)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Karty s kojotem (E08)
Dar (E07)
V těle boubelky (TV seriál)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Osudový zásah (S06E20)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Risk (S02E13)
Odložené případy (TV seriál)
Po porodu (S04E04)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Fastlane (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Autogram pro pana Johnsona (S01E04)
Young Americans (TV seriál)
1999 Zoe, Duncan, Jack & Jane (TV seriál)
1995 Dobrá trefa (TV seriál)

Dokumentární

2001 Iron Chef USA: Holiday Showdown (TV film)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1989 The More You Know (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Divorce Party
2017 All for Love (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace