foto

Jeff Ward

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Svatební radosti
2017 The Boy Downstairs
2015 Manson's Lost Girls (TV film)
The Girlfriend Game
2012 Mr. Christmas (TV film)
Vamperifica
2011 Heavenly (TV film)
2005 Nevyhlášená válka
Ve vlastnictví státu 2: Krev v ulicích

TV seriály

2020 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Alien Commies from the Future! (S07E03)
Know Your Onions (S07E02)
The New Deal (S07E01)
2019 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
New Life (S06E13)
The Sign (S06E12)
From the Ashes (S06E11)
další epizody (10)
2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Force of Gravity (S05E21)
The One Who Will Save Us All (S05E20)
Option Two (S05E19)
další epizody (14)
2017 Channel Zero (TV seriál)
Piece by Piece (S02E06)
The Damage (S02E05)
The Exit (S02E04)
další epizody (6)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
A Life Earned (S05E04)
A Life Spent (S05E03)
Orientation: Part 2 (S05E02)
další epizody (4)
2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Hydrocefalus a tvrdé rány (S01E14)
2015 Mentalista (TV seriál)
Nájemný vrah (S07E08)
2012 The Beauty Inside (TV seriál)
2011 Next Time on Lonny (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Tvrdé rány (S02E07)
Ohnisko požáru (S02E05)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nad ránem: 1. část (S05E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky