foto

James Dean Bradfield

  • nar. 21.2.1969 (49 let)
    Newport, Gwent, Wales, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2016 The Chamber

Herecká filmografie

Dokumentární

2015 No Manifesto: Film o Manic Street Preachers
2011 Ruisrock - 40 vuotta rockia ja rakkautta (TV film) - a.z.
2010 I'm in a Rock 'n' Roll Band (TV seriál)
2002 Manic Street Preachers: Forever Delayed (video kompilace)
Spinning Around: The Kylie Minogue Story (TV film)
2001 Our Manics in Havana (TV film)
2000 Beautiful Mistake
The Making of Camgymeriad Gwych
1999 Manic Street Preachers: Everything Live

TV pořady

2005 Friday Night Project, The (TV pořad)
2004 Strictly Come Dancing (TV pořad)
2001 Friday Night with Jonathan Ross (TV pořad)
1997 Paskvil (TV pořad)
1993 Jools's Hootenanny (TV pořad)
1992 Later... With Jools Holland (TV pořad)
1990 The Word (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Hudební videoklipy

2018 Manic Street Preachers - Distant Colours (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace