foto

Garcelle Beauvais

  • nar. 26.11.1966 (53 let)
    St. Marc, Haiti

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Lalo's House
2017 Spider-Man: Homecoming
You Get Me
2016 Holičství 3: Nový sestřih
2015 A Girl Like Grace
Back to School Mom
Girlfriends Getaway 2
2014 Girlfriends' Getaway (TV film)
Small Time
2013 Promise Keeper, The
Someone to Love
Útok na Bílý dům
2012 David E. Talbert's Suddenly Single
Let
2010 Eyes to See
2009 Past na ženicha (TV film)
Ženy v nesnázích
2007 The Cure (TV film)
Vím, kdo mě zabil
2006 Deset a půl stupně: Apokalypsa (TV film)
2005 Americká zbraň
2004 Holičství 2
2002 Druhá řada (TV film)
Česká spojka
2001 Super finta
1999 Wild Wild West
1994 Hra o život
1988 Cesta do Ameriky
1986 Červený drak

TV seriály

2020 Nepohádky (TV seriál)
Ever After (S02E10)
Favorite Son (S02E09)
Sweet Dreams (S02E08)
další epizody (6)
2019 Middle School Moguls (TV seriál)
Šťastné a veselé a tak podobně (TV seriál)
Nový rok na spadnutí (E08)
Vánoce bez sebe (E07)
Vánoce na ex (E06)
další epizody (6)
Nepohádky (TV seriál)
Number One Fan (S02E04)
Family Business (S02E03)
Writer's Block (S02E02)
Siréna (TV seriál)
Sacrifice (S02E15)
Mixed Signals (S02E11)
Entrapment (S02E07)
další epizody (9)
V zajetí kouzel (TV seriál)
The Secret Sea (S04E12)
2018 The Arrangement (TV seriál)
The Long Game (S02E01)
Chicago Med (TV seriál)
Over Troubled Water (S03E07)
V zajetí kouzel (TV seriál)
A Life In The Day (S03E05)
Power (TV seriál)
Are We on the Same Team? (S05E03)
2017 Chicago Med (TV seriál)
Ctrl Alt (S02E19)
2016 V zajetí kouzel (TV seriál)
Have You Brought Me Little Cakes (S01E13)
Thirty-Nine Graves (S01E12)
Remedial Battle Magic (S01E11)
2015 Grimm (TV seriál)
Portál (S04E21)
To neznáte Jacka (S04E20)
Pacička pro štěstí (S04E14)
další epizody (5)
2013 Agentura Jasno (TV seriál)
Dead Air (S07E12)
Arrested Development (TV seriál)
Off the Hook (S04E14)
2012 Franklin a Bash (TV seriál)
6:50 to SLC (S02E10)
Waiting on a Friend (S02E09)
Last Dance (S02E08)
další epizody (10)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Go Tell It on the Mountain (S01E10)
Bachelor Party (S01E09)
The Bangover (S01E08)
další epizody (10)
2009 Havárie (TV seriál)
Johnny Hit and Run Pauline (S02E07)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Sázka na smrt (S05E03)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
2004 Larry, kroť se (TV seriál)
The Surrogate (S04E07)
2000 Opposite Sex (TV seriál)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
1995 Fresh Prince (TV seriál)
Rozumíte ženám (S06E06)
Komu zvoní zvony svatební (S05E25)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1992 Fresh Prince (TV seriál)
To není ženská, to je skutečnost (S03E03)
1986 Cosby Show (TV seriál)
An Early Spring (S02E22)
1985 Miami Vice (TV seriál)
The Maze (S01E17)
1984 Miami Vice (TV seriál)
Give a Little, Take a Little (S01E10)

Dokumentární

2003 I Love the '70s (TV seriál)
2002 Inside 'NYPD Blue': A Decade on the Job (TV film)

Hudební videoklipy

2003 Luther Vandross - Dance With My Father (hudební videoklip)
1996 R. Kelly feat. The Isley Brothers - Down Low (Nobody Has to Know) (hudební videoklip)
R. Kelly feat. The Isley Brothers - Down Low (Nobody Has to Know), Remix (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2008 Celebrity Family Feud (TV pořad)
Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2003 ABC's 50th Anniversary Celebration (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky