foto

Mateus Solano

  • nar. 20.3.1981 (37 let)
    Brasília, Distrito Federal, Brazílie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mama Brasil
Talvez Uma História de Amor
2016 Em Nome da Lei
2014 Confia em Mim
Kluk ze zrcadla
2011 Novela das 8, A
2008 Linha de Passe

TV seriály

2013 Amor à Vida (TV seriál)
2011 Morde & Assopra (TV seriál)
Mulher Invisível, A (TV seriál)
2009 Ještě jedna šance (TV seriál)
Maysa - Quando Fala o Coração (TV seriál)
2007 Casos e Acasos (TV seriál)
Paraíso Tropical (TV seriál)
2006 JK (TV seriál)
Pé na Jaca (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace