foto

Jacob Blair

  • nar. 26.1.1984 (36 let)
    Red Deer, Alberta, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bitva u Midway
Gone (TV film)
Grounded for Christmas (TV film)
2018 A Veteran's Christmas (TV film)
2017 Christmas Next Door (TV film)
Tíživá minulost (TV film)
2016 Country Crush
I'll Be Home for Christmas (TV film)
2015 Night Cries
The Reckoning (TV film)
2014 Kámoš napořád
Pride of Lions
2012 Underworld: Probuzení
2011 Christmas Comes Home to Canaan (TV film)
Mezi vlky
2010 A-Team
Hero Man
Sejmi eso 2
To byl zítra flám
Wrecked
2009 2012
Fear Island (TV film)
Vánoce v Canaanu (TV film)
2008 Den, kdy se zastavila Země
Karma Police
Kmen Andromeda (TV film)
2007 Battlestar Galactica: Břitva (TV film)

TV seriály

2019 Coroner (TV seriál)
2016 Houdini and Doyle (TV seriál)
The Pall of LaPier (E10)
Necromanteion (E09)
2015 Rookie Blue (TV seriál)
Vzpoura (S06E03)
2014 Dark Rising: Warrior of Worlds (TV seriál)
The Pinkertons (TV seriál)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Tenkrát (S03E06)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
We Take Care of Our Own (S05E08)
2011 Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Osvobození (S02E11)
V (TV seriál)
Serpent's Tooth (S02E02)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Oživení (S02E10)
Hranice nemožného (TV seriál)
Johariho okno (S02E12)
2008 Láska je Láska (TV seriál)
Letní vedra (S05E09)
2007 Battlestar Galactica: Razor Flashbacks (TV seriál)
Bionická žena (TV seriál)
Paradise Lost (E02)
Mimoni v Americe (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Actors Entertainment (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky