foto

Jemma Powell

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 An Adventure in Space and Time (TV film)
Uzavřený kruh
2012 Veřejný dům hrůzy
2010 Alenka v říši divů
Symetrie lásky
2007 Angel
2006 Opravdová hlava rodiny
2003 Final Demand (TV film)
2001 Díra

TV seriály

2005 Footballers Wive$: Extra Time (TV seriál)
2004 Hex (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace