foto

Jemma Powell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Secret Garden
2013 An Adventure in Space and Time (TV film)
Uzavřený kruh
2012 Veřejný dům hrůzy
2010 Alenka v říši divů
Symetrie lásky
2007 Angel
2006 Opravdová hlava rodiny
2003 Final Demand (TV film)
2001 Díra

TV seriály

2020 Cizinec (TV seriál)
Diavoli (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2005 Footballers Wive$: Extra Time (TV seriál)
2004 Hex (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Nepřítel dští oheň (S03E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky