foto

Satoru Macuo

  • nar. 7.12.1975 (43 let)
    Hjógo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Midnight Journal (TV film)
2017 Saidžó no meii 2017 (TV film)
The Last Cop: The Movie
2016 Šin Godžira
2015 Deto - Koi to wa Donna Mono Kashira - 2015 natsu hitou (TV film)
The Last Cop (TV film)
Šingeki no kjodžin
Šingeki no kjodžin ATTACK ON TITAN: endo obu za wárudo
2014 Saikou no Rikon Special 2014 (TV film)
Shi no Hasso (TV film)
2013 Jôkyô monogatari
Kamisama no Berebou (TV film)
Keidži Jošinaga Seiiči: Namida no džikenbo (TV film)
Kenchô omotenashi ka
R-18 bungakushô vol. 1: Jijôjibaku no watashi
Šazai no ósama
2012 Kibó no kuni
Saigo Kara Nibanme no Koi 2012 Aki (TV film)
Thermae Romae
2011 Kairoutei Satsujin Jiken (TV film)
SP: The Motion Picture – Kakumei hen
2010 SP: The motion picture yabô hen
2009 Non-čan noriben
2008 Ikigami
2007 Cheot nun
Densen uta
Kayôkyoku dayo jinsei wa
Zemřít pro Japonsko
2006 Densha otoko Deluxe (TV film)

TV seriály

2019 Joker x Face (TV seriál)
2018 Kansajaku Nozaki Šúhei (TV seriál)
2017 Hijokko (TV seriál)
2016 Džuken no Šinderera (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Last Cop (TV seriál)
Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
Rinšó hanzai gakuša Himura Hideo no suiri (TV seriál)
2015 Bar remon háto (TV seriál)
Déto: koi towa donna mono kašira (TV seriál)
Teddy Go! (TV seriál)
2014 Dr. DMAT (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
2013 Detarame Hiro (TV seriál)
Garireo 2 (TV seriál)
Goen Hunter (TV seriál)
Lady Joker (TV seriál)
Mierino Kashiwagi (TV seriál)
Saikó no rikon (TV seriál)
2012 Beginners! (TV seriál)
Džikken keidži Totori (TV seriál)
Hungry! (TV seriál)
Kagi no kakatta heja (TV seriál)
Saigo kara nibanme no koi (TV seriál)
Tokkan: Tokubecu kokuzei čóšúkan (TV seriál)
2011 Kasouken no Onna 11 (TV seriál)
Kurumi no heya (TV seriál)
2009 Ninkjó herupá (TV seriál)
Q.E.D.: Shômei shûryô (TV seriál)
Tenčidžin (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2008 Shanghai Typhoon (TV seriál)
Shoni Kyumei (TV seriál)
Ó! Mai gáru!! (TV seriál)
Šúkan Maki Jóko (TV seriál)
2007 SP: keišičó keibibu keigoka dai jon kakari (TV seriál)
2005 Densha otoko (TV seriál)
2001 Uso Koi (TV seriál)
Usokoi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace