foto

Andrus Vaarik

  • nar. 4.5.1958 (62 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kevin, EI!
Salmonid. 25 aastat hiljem
2019 Mehed
2018 Lõbus perekond
2016 Polar Boy
2013 Transgression
2007 Magnus
2005 Kohtumine tundmatuga (TV film)
2004 30 minutit vaikust
Frank a Wendy
Painaja (studentský film)
2002 Agent Sinikael
2000 Saamueli internet
1999 Ristumine peateega
1997 Minu Leninid
1995 Nadja - Heimkehr in die Fremde (TV film)
1994 Hilinenud romanss - vyp.
1993 Hysteria
Kapsapea
1992 Surmatants
1991 Sügis
1984 Reekviem

TV seriály

2008 Tuulepealne maa (TV seriál)
2000 Me saame hakkama (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky