foto

Marisela Zumbado

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Horká židle
2015 Ladíme 2
Lila & Eve
The DUFF
2013 Shadow Walkers
2011 Play Dead
2008 Square Root of 2, The

TV seriály

2021 Genera+ion (TV seriál)
Pilot (E01)
2020 Deputy (TV seriál)
10-8 School Ties (E10)
2019 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
Ošklivá záležitost (S03E13)
2018 Aféra (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 3 (S04E03)
2017 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
PTSDee (S12E07)
2015 Scream (TV seriál)
Hello, Emma. (S01E02)
The Originals (TV seriál)
Exquisite Corpse (S02E17)
Save My Soul (S02E16)
2014 Banshee (TV seriál)
Pokrevní linie (S02E04)
Na válečné stezce (S02E03)
2012 Joudové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky