foto

Katja Joutsijoki

  • nar. 4.12.1971 (47 let)
    Keuruu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Suurin ja kaunein
2006 Mutamies (studentský film)
2002 Dream Dream Dream (TV film)
2000 Laina-aika
1997 Palava rakkaus (TV film)
1995 Suolaista ja makeaa
1993 Matokuningas

TV seriály

2018 Sipoon Herttua (TV seriál)
Kuunteles nyt tyttö (S01E05)
Mä aion haudata ton paskiaisen (S01E01)
2014 Syke (TV seriál)
Maa on syanoottinen laulu (S01E06)
Kansan mies (TV seriál)
Niskasta kiinni (E11)
Vallan kahva (E10)
2013 Kansan mies (TV seriál)
Väkiaikaista (E06)
Irtiotto (E05)
Äkkiä on ilta (E04)
další epizody (4)
2012 Helsingin herra (TV seriál)
Saisinko nimmarin (E02)
Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
2010 Naisia kaupungilla (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2008 Sydänjää (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
2004 Käenpesä (TV seriál)
2001 Taivas sinivalkoinen (TV seriál)

Dokumentární

2016 Futisvanhemmat (TV seriál) - vyp.
1994 Kati (TV film)

Host

TV pořady

2010 Neljän tähden illallinen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace