foto

Bryan Becker

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Lásky v resortu
2009 Life Is Hot in Cracktown
2007 Probuzené srdce (TV film)

TV seriály

2015 Předstírání (TV seriál)
The Revengers: The Age of the Monocle (S02E12)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2007 MANswers (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Něco o hrdinech... (S04E10)
Chodit okolo (S03E23)
2006 Kriminálka Miami (TV seriál)
Falešný únos (S04E21)
2004 Dr. House (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Příšerný rande (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace