foto

Helmut Pick

  • nar. 1929
  • zem. 24.9.2006
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
2004 Kaufmann von Venedig, Der (TV film)
2000 Cymbelin (TV film)
1995 Das größte Fest des Jahres - Weihnachten bei unseren Fernsehfamilien (TV film)
1992 König Lear (TV film)
Widerspenstige Viktoria (TV film)
1989 Lange Sommer, Der (TV film)
1988 Pizza-Express (TV film)
1985 Schwarz-Rot-Gold - Nicht schießen! (TV film)
1982 Schwarz-Rot-Gold - Unser Land (TV film)
1977 Ein Glas Wasser (TV film)
1975 Rheinpromenade (TV film)
1971 Faire l'amour... De la pilule à l'ordinateur
1966 Der Neger (TV film)

TV seriály

1998 So ein Zirkus (TV seriál)
1995 ...und im Keller gärt es (TV seriál)
Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Elbflorenz (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1990 Regina auf den Stufen (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky