foto

Romuald Pekny

  • nar. 1.7.1920
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 9.9.2007 (87 let)
    Linec, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Jezero smrti (TV film)
1998 Geliebte Gegner (TV film)
1988 Faust - Vom Himmel durch die Welt zur Hölle
1987 '38
1985 Torquato Tasso
1983 Jedermann (TV film)
1982 Bilanz eines Lebens (TV film)
1981 Der Schüler Gerber (TV film)
1979 Moral (TV film)
1978 Dona Rosita oder Die Sprache der Blumen (TV film)
1977 Ein Glas Wasser (TV film)
1975 Alte Hüte aus Wien - Witziges - Spitziges - Spritziges (TV film)
Frag nach bei Casanova (TV film)
Hahnenkampf (TV film)
Komtesse Mizzi (TV film)
Leonce und Lena (TV film)
Polly oder Die Bataille am Bluewater Creek (TV film)
1974 Gift-Affäre (TV film)
1973 Ein junger Mann aus dem Innviertel - Adolf Hitler (TV film)
1971 Der Schlafwagenkontrolleur (TV film)
Der junge Baron Neuhaus (TV film)
Procryl für Rosenbach (TV film)
Überall ist Wunderland - Erinnerungen an Joachim Ringelnatz (TV film)
1969 Tausendundeine Nacht
1968 Affäre Dreyfuss (TV film)
Der Unbestechliche (TV film)
1966 Alle mal herhören, auch die, die schwerhören..! (TV film)
Der Floh im Ohr (TV film)
Kein Freibrief für Mord (TV film)
Musik (TV film)
1965 Die Geschäfte des Herrn Mercadet (TV film)
Die Häuser des Herrn Sartorius (TV film)
Niemandsland (TV film)
Oberst Wennerström (TV film)
Port Royal (TV film)
Romulus der Große (TV film)
Tabula rasa (TV film)
1964 Columbus - Bericht und Bildnis (TV film)
Professor Bernhardi (TV film)
1963 Das tödliche Patent (TV film)
Der Nachfolger (TV film)
1962 Das Wunderkind Europas (TV film)
Heroische Komödie (TV film)
Mord im Dom (TV film)
Nachsaison (TV film)
Wallenstein (TV film)
1961 Amphitryon (TV film)
Der Zerrissene (TV film)
Malachiášův zázrak
1958 Man müßte nochmal zwanzig sein

TV seriály

1996 Stockinger (TV seriál)
1980 Ringstraßenpalais (TV seriál)
1978 Wallenstein (TV seriál)
1975 Die unfreiwilligen Reisen des Moritz August Benjowski (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Die Abrechnung (S06E06)
Der Kommissar (TV seriál)
Am Rande der Ereignisse (E84)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
Der Kommissar (TV seriál)
Schwester Ignatia (E45)
1970 Die Berufe des Herrn K (TV seriál)
1969 Die Perle - Aus dem Tagebuch einer Hausgehilfin (TV seriál)
1964 Willy Reichert in... (TV seriál)

Dokumentární

2011 Jedermann remixed - Eine Zeitreise durch 100 Jahre (TV film) - a.z.
1982 Land der Berge (TV seriál)

Divadelní záznam

1973 Macbett (divadelní záznam)
1969 Der Rückfall (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1984 Theater Talk (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky