foto

Walter Jokisch

  • nar. 9.12.1914
    Wroclav, Německá říše
  • zem. 23.2.1984 (69 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Mit Axel auf Achse (TV film)
1984 Le dernier civil (TV film)
1983 Es gibt noch Haselnuß-Sträucher (TV film)
Für 'n Groschen Brause (TV film)
Wer raucht die letzte? (TV film)
1982 Schuld sind nur die Frauen (TV film)
1981 Der Schluckauf (TV film)
Es bleibt in der Familie (TV film)
1980 Das Drehbuch (TV film)
Pension Schöller (TV film)
Schönes Weekend, Mr. Bennett (TV film)
1979 Der müde Theodor (TV film)
Moral (TV film)
Zwei Mann um einen Herd (TV film)
1978 Der keusche Lebemann (TV film)
Tatort - Sterne für den Orient (TV film)
1977 Preussenkorso 45-48 (TV film)
1976 Tatort - ... und dann ist Zahltag (TV film)
Tatort - Kassensturz (TV film)
1975 Eine Frau zieht ein (TV film)
Lehmanns letzter Lenz (TV film)
Schließfach 763 (TV film)
1974 Der Macher oder Warten auf Godeau (TV film)
Mandragola (TV film)
1973 Immobilien (TV film)
Nerze nachts am Straßenrand (TV film)
Wurm im Bau (TV film)
1972 Ornifle oder Der erzürnte Himmel (TV film)
1971 Der Fall Jägerstätter (TV film)
Die menschliche Pyramide oder Wohl dem, der eine Bleibe hat (TV film)
Wölfe und Schafe (TV film)
1970 Cher Antoine oder Die verfehlte Liebe (TV film)
Ein Humanist (TV film)
Reineke Fuchs (TV film)
1969 Der Hausfreund (TV film)
Die Erben des tollen Bomberg (TV film)
Ein kleines Fest (TV film)
Täter auf der Spur - Familienärger, Dem (TV film)
Zieh den Stecker raus, das Wasser kocht (TV film)
1968 Der Eismann kommt (TV film)
Der Prozeß beginnt (TV film)
Die Einladung (TV film)
Eine wundersame Nacht (TV film)
Knüpfe das Netz nach dem Fisch (TV film)
1967 Die Flucht nach Holland (TV film)
Die Zimmerwirtin (TV film)
Dieser Mann und Deutschland (TV film)
Hulla di Bulla (TV film)
Philadelphia, ich bin da! (TV film)
Wer schmeißt denn da mit Lehm? (TV film)
Zug der Zeit (TV film)
1966 Bert Brecht vor dem McCarthy-Ausschuß (TV film)
Der Hund (TV film)
Der Kinderdieb (TV film)
Der Varietéstar Otto Reutter (TV film)
Jegor Bulytschow und andere (TV film)
Zwei wie wir... und die Eltern wissen von nichts
1965 24 Stunden im Leben einer Frau (TV film)
Cigalon
Colombe (TV film)
Die eigenen vier Wände (TV film)
Ein Ausgangstag (TV film)
Figaro läßt sich scheiden (TV film)
Undine (TV film)
Unser liebes Fräulein Grandet (TV film)
1964 Campingplatz (divadelní záznam)
Die Reise um die Erde (TV film)
Ich fahre Patschold (TV film)
Lebenskünstler (TV film)
1963 Das Glück läuft hinterher
Der Schatten: Ein Märchen für Erwachsene (TV film)
Im Schatten des Krieges (TV film)
1962 Anfrage (TV film)
Die Rebellion (TV film)
Die Revolution entläßt ihre Kinder (TV film)
Schönes Wochenende (TV film)

TV seriály

1984 Der blinde Richter (TV seriál)
Die Schöffin (TV seriál)
1983 Ausflug zum Vater (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
Rom ist in der kleinsten Hütte (TV seriál)
1981 Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
1980 Felix und Oskar (TV seriál)
Lucilla (TV seriál)
1979 Timm Thaler (TV seriál)
1978 Ein Mann für alle Fälle (TV seriál)
1977 Ein verrücktes Paar (TV seriál)
1975 Der Strick um den Hals (TV seriál)
Die Stadt im Tal (TV seriál)
1974 Die schöne Marianne (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1973 Der rote Schal (TV seriál)
Lemmi und die Schmöker (TV seriál)
Lokaltermin (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1971 Frei nach Mark Twain (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
Die Kriminalnovelle (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Ida Rogalski (TV seriál)
1968 Detektiv Quarles (TV seriál)
Hafenkrankenhaus (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
1966 Auf der Lesebühne der Literarischen Illustrierten (TV seriál)
Das Millionending (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
1965 Die Unverbesserlichen (TV seriál)
Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)
Tim Frazer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky