foto

Mads Sjøgård Pettersen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Amundsen
Cesta za živou vodou
2018 Døde menn går på ski
2017 Cesta za králem trollů
Ten dvanáctý
2016 Cave
Orel Eddie
2015 Villmark 2
2014 Helg (TV film)
2013 Láska, soudruhu
Victoria
2012 Nevinná
2009 Na sever
Pod psa
2008 Ledová smrt II

TV seriály

2020 Okupace (TV seriál)
September, del 2 (S03E06)
2019 Vánoce u našich (TV seriál)
Konečně Vánoce (E06)
Bolest v srdci (E05)
Flirtování na párty (E04)
další epizody (6)
Wisting (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Okupace (TV seriál)
September, del 1 (S03E05)
Juni (S03E04)
Mai (S03E03)
další epizody (4)
2018 Šťastná to země (TV seriál)
Oljebyen (E08)
Fest på Esso Motor Hotel (E07)
Håp og svindel (E06)
další epizody (8)
2016 Nobel (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2012 Hjem (TV seriál)
Lilyhammer (TV seriál)
2010 Dag (TV seriál)

Dokumentární

2017 Human Tsunami

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Human Tsunami

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky