foto

Mads Sjøgård Pettersen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 12th Man
2016 Cave
Orel Eddie
2015 Villmark 2
2013 Láska, soudruhu
Victoria
2012 Nevinná
2009 Na sever
Pod psa
2008 Ledová smrt II

TV seriály

2016 Nobel (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Boj o těžkou vodu (TV seriál)
2012 Hjem (TV seriál)
Lilyhammer (TV seriál)
2010 Dag (TV seriál)

Dokumentární

2017 Human Tsunami

Režijní filmografie

Dokumentární

2017 Human Tsunami

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace