foto

Sarutoki Minagawa

  • nar. 1.2.1971 (47 let)
    prefektura Fukušima, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 HK Hentai Kamen Abnormal Crisis
Mogura no uta: Hongkong kjósókjoku
Too Young To Die! Wakakušite šinu
2015 Bakuman.
Džinu jo saraba: Kamuroba mura e
Live! Love! Sing! Ikite aišite utau koto: Gekidžóban
Shin Naniwa Kinyudo (TV film)
2014 Joshi zu
2013 Cameraman A Aiičiró no meikjú suiri (TV film)
Nekoben to tómei ningen (TV film)
Píseň krtka: Tajný agent Reiji
Čúgakusei Marujama
2012 Afuro Tanaka
Gyakuten hôdô no onna (TV film)
2009 Kanikósen
Lalapipo
Nakumonka
Soka, Mo Kimi wa Inai no ka (TV film)
2008 Kakuši toride no san akunin
Vrcholek
2007 Ganjisu gawa de batafurai (TV film)
Pairudoraiba
Yonimo Kimyona Monogatari Autumn Special (TV film)
Čuraumi kara no nengadžó (TV film)
2006 Zápisník smrti
2005 Ašuradžó no hitomi
Majonaka no Jadži-san Kita-san
2004 Koi no mon
Pika**nchi Life Is Hard Dakara Happy

TV seriály

2017 Gekokujo Juken (TV seriál)
Saboríman Kantaró (TV seriál)
2016 Money no tenši: Anata no okane torimodošimasu! (TV seriál)
Čúšingura no koi: jondžúhačininme no čúšin (TV seriál)
2014 Bitter Blood (TV seriál)
Yoshiwara Uradoshin (TV seriál)
2013 Amačan (TV seriál)
Tenma-san gajuku (TV seriál)
2012 Redžidento: gonin no kenšúi (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
2011 11 nin mo iru! (TV seriál)
Irjú sósa (TV seriál)
Kokuhacu: kokusen bengonin (TV seriál)
Zenkai Girl (TV seriál)
2010 Unubore Deka (TV seriál)
Yankee-kun to Megane-chan (TV seriál)
2009 Love Game (TV seriál)
2008 OL Nippon (TV seriál)
Otokomae! (TV seriál)
2007 Konshû, tsuma ga uwaki shimasu (TV seriál)
Moppu gâru (TV seriál)
Odžísan sensei (TV seriál)
2006 Satomi Hakkenden (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace