foto

Marcela Mar

  • nar. 16.3.1979 (41 let)
    Kolumbie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pickpockets: Maestros del robo
2017 ExPatriot
2015 Ztracena v Kolumbii (TV film)
2014 Cambio de ruta
2011 Fat Bald Short Men
La cara oculta
2007 Láska za časů cholery
Satanás

TV seriály

2019 Zelená hranice (TV seriál)
Světlo (E07)
Semeno (E06)
Smrt (E05)
další epizody (6)
2018 Prcek (TV seriál)
Epizoda 13 (S03E13)
Epizoda 12 (S03E12)
Epizoda 11 (S03E11)
další epizody (12)
2012 El Talismán (TV seriál)
2009 El Capo (TV seriál)
2007 Pura sangre (TV seriál)
2004 Todos quieren con Marilyn (TV seriál)
2001 Pedro el escamoso (TV seriál)
1999 Marido y mujer (TV seriál)
1998 Sín límites (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky