foto

Marcela Mar

  • nar. 16.3.1979 (40 let)
    Kolumbie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pickpockets: Maestros del robo
2017 ExPatriot
2015 Ztracena v Kolumbii (TV film)
2014 Cambio de ruta
2011 Fat Bald Short Men
La cara oculta
2007 Láska za časů cholery
Satanás

TV seriály

2009 Capo, El (TV seriál)
2007 Pura sangre (TV seriál)
2004 Todos quieren con Marilyn (TV seriál)
2001 Pedro el escamoso (TV seriál)
1999 Marido y mujer (TV seriál)
1998 Sín límites (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace