foto

Garou

  • nar. 26.6.1972 (47 let)
    Sherbrooke, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gad Elmaleh: Le big show (TV film)
2009 Láska se zpáteční letenkou (TV film)
2001 Tous avec Line (TV film)
1999 Notre-Dame de Paris (TV film)

TV seriály

1993 Petite vie, La (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Du côté de chez Dave (TV pořad)
2013 Samedi soir on chante Goldman (TV pořad)
2012 Le grand 8 (TV pořad)
Le grand show (TV pořad)
2010 Ça va s'Cauet (TV pořad)
2006 Ding Dong (TV pořad)
On n'est pas couché (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2005 La fête de la chanson française (TV pořad)
Les grands du rire (TV pořad)
Podium (TV pořad)
2004 La chanson de l'année (TV pořad)
Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
Music-hall et compagnie (TV pořad)
Samedi soir avec... (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Tapis rouge (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1995 Juste pour rire (TV pořad)
1986 Enfoirés, Les (TV pořad)
Élection de Miss France (TV pořad)
1985 Victoires de la musique (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace