foto

Andreas Borcherding

  • nar. 5.4.1957 (62 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Arzt mit Nebenwirkung (TV film)
Chiemgauer Volkstheater - Zoff im Puff (divadelní záznam)
Polizeiruf 110 - Nachtdienst (TV film)
2016 Chiemgauer Volkstheater - A Kufern (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Bürgermeister im Rotlicht (divadelní záznam)
Ellas Entscheidung (TV film)
2015 Chiemgauer Volkstheater - Da Opa, da Babba und i (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Die Insel-Hupfer (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Opas 3. Frühling (divadelní záznam)
2014 Chiemgauer Volkstheater - Die turbulente Fahnenweihe (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Gocklkriag am Moserhof (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Spekulanten Quartett (divadelní záznam)
2013 Chiemgauer Volkstheater - Der Matratzenspion (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Hypnose am Bauernhof (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Vorsicht bissiger Hund (divadelní záznam)
Hannas Reise
2012 Chiemgauer Volkstheater - Altaich (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Die Geburtstagsüberraschung (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - In den Himmel wollen sie alle (divadelní záznam)
2010 Die Hummel
Keiner geht verloren (TV film)
2009 Láska, děti a kouzlo Afriky (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Láska, děti a velké srdce: Nové cesty (TV film)
Místo činu - Ničí dítě (TV film)
Tage wie Jahre
Verrückt nach Emma (TV film)
2007 Bezaubernde Marie (TV film)
Das Leuchten der Sterne (TV film)
Der Komödienstadel - Der magische Anton (divadelní záznam)
Druhá půlka štěstí (TV film)
Kommissarin Lucas - Das Totenschiff (TV film)
Sissi a Yetti
Wie es bleibt
2006 Francouzský polibek pro začátečníky
Hra lásky a života (TV film)
Kommissarin Lucas - Skizze einer Toten (TV film)
Místo činu - Bez boje (TV film)
Rabenbrüder
2005 Der Kömedienstadel - Amerikaner mit Zuckerguss (divadelní záznam)
Unter Verdacht - Das Karussell (TV film)
Zeit der Fische (TV film)
2004 Jakobovy ženy (TV film)
2003 Život na rozcestí (TV film)
2002 Der Tod ist kein Beweis (TV film)
Hinterlassenschaften (TV film)
2001 Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
2000 Letzter Wille (TV film)
Weißblaue Geschichten (TV film)
1999 Am Anfang war der Seitensprung (TV film)
Die Zauberfrau (TV film)
1998 Annino prokletí (TV film)
Lychees weiß blau (TV film)
Mann für alle Fälle: Die Hure Babylon, Der (TV film)
S tebou nebo bez tebe (TV film)
Straßen von Berlin - Rivalen, Die (TV film)
Wie eine Spinne im Netz (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Auf der Flucht (TV film)
1997 Big Ben - Selská svatba (TV film)
Big Ben - Smrt překupníka (TV film)
Coming In (TV film)
Das Recht auf meiner Seite (TV film)
Dizzy, lieber Dizzy
Heimlichkeiten (TV film)
Kalkuliertes Risiko (TV film)
Tödliches Alibi (TV film)
Zwei Brüder - Nervenkrieg (TV film)
1996 Andere Wolanski, Der (TV film)
Charleys Tante (TV film)
Drei in fremden Betten (TV film)
Helden haben's schwer (TV film)
Místo činu - Dokonalá mysl (TV film)
Schöne G'schichten mit Helmut Fischer: Hund und Katz (TV film)
1995 ...dann hau ich eben ab (TV film)
Der Komödienstadel - Der müde Theodor (divadelní záznam)
Japaner sind die besseren Liebhaber
Patricias Geheimnis (TV film)
Sau sticht (TV film)
Spur eines Zweifels (TV film)
Tatort - Tod eines Auktionators (TV film)
1994 Tatort - Die Frau an der Straße (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Höhenflug (TV film)
1993 Anwalt Abel - Sprecht mir diesen Mörder frei (TV film)
Kein Kuss für Kiwi
Neposvěcená válka (TV film)
Tatort - Deserteure (TV film)
1992 Bodlák
Kleine Haie
Tatort - Tod eines Wachmanns (TV film)
1991 Ehe auf Zeit (TV film)
Erfolg
Místo činu - Zvířata (TV film)
1990 Místo činu - Mezi námi bratry (TV film)
Wahnsinnsehe, Eine (TV film)
Wohin die Liebe fällt (TV film)
1989 Nekonečný příběh 2
1988 Big Man IV. - Pekelná pojistka (TV film)

TV seriály

2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Pašeráci zvířat (S09E07)
2004 Tramitz & Friends (TV seriál)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Unter Verdacht (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
2000 Aeon - Countdown im All (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
Jets - Život na hraně (TV seriál)
Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
1996 Mann ohne Schatten, Der (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Gegen den Wind (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
Der König (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Chiemgauer Volkstheater (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Jolly Joker (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Heidi und Erni (TV seriál)
Regina auf den Stufen (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
Die glückliche Familie (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Ehen vor Gericht (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1982 Auf dem Nockherberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace