foto

Andreas Borcherding

  • nar. 5.4.1957 (63 let)
    Mnichov, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Limbo
2017 Arzt mit Nebenwirkung (TV film)
Polizeiruf 110 - Nachtdienst (TV film)
2016 Ellas Entscheidung (TV film)
2013 Hannas Reise
2010 Die Hummel
Keiner geht verloren (TV film)
2009 Láska, děti a kouzlo Afriky (TV film)
2008 Baader Meinhof Komplex
Láska, děti a velké srdce: Nové cesty (TV film)
Místo činu - Ničí dítě (TV film)
Tage wie Jahre
Verrückt nach Emma (TV film)
2007 Bezaubernde Marie (TV film)
Das Leuchten der Sterne (TV film)
Druhá půlka štěstí (TV film)
Sissi a Yetti
Wie es bleibt
2006 Francouzský polibek pro začátečníky
Hra lásky a života (TV film)
Místo činu - Bez boje (TV film)
Rabenbrüder
2005 Zeit der Fische (TV film)
2004 Jakobovy ženy (TV film)
2003 Život na rozcestí (TV film)
2002 Der Tod ist kein Beweis (TV film)
Hinterlassenschaften (TV film)
2001 Tanec s ďáblem: Únos Richarda Oetkera (TV film)
2000 Letzter Wille (TV film)
Weißblaue Geschichten (TV film)
1999 Am Anfang war der Seitensprung (TV film)
Die Zauberfrau (TV film)
1998 Annino prokletí (TV film)
Lychees weiß blau (TV film)
Mann für alle Fälle: Die Hure Babylon, Der (TV film)
S tebou nebo bez tebe (TV film)
Wie eine Spinne im Netz (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Auf der Flucht (TV film)
1997 Coming In (TV film)
Das Recht auf meiner Seite (TV film)
Dizzy, lieber Dizzy
Heimlichkeiten (TV film)
Kalkuliertes Risiko (TV film)
Tödliches Alibi (TV film)
1996 Andere Wolanski, Der (TV film)
Charleys Tante (TV film)
Drei in fremden Betten (TV film)
Helden haben's schwer (TV film)
Místo činu - Dokonalá mysl (TV film)
Schöne G'schichten mit Helmut Fischer: Hund und Katz (TV film)
1995 ...dann hau ich eben ab (TV film)
Japaner sind die besseren Liebhaber
Patricias Geheimnis (TV film)
Sau sticht (TV film)
Spur eines Zweifels (TV film)
Tatort - Tod eines Auktionators (TV film)
1994 Grimheads Wochenende (studentský film)
Tatort - Die Frau an der Straße (TV film)
Ärzte: Dr. Schwarz und Dr. Martin - Höhenflug (TV film)
1993 Anwalt Abel - Sprecht mir diesen Mörder frei (TV film)
Kein Kuss für Kiwi
Neposvěcená válka (TV film)
Tatort - Deserteure (TV film)
1992 Bodlák
Kleine Haie
Tatort - Tod eines Wachmanns (TV film)
1991 Ehe auf Zeit (TV film)
Erfolg
Místo činu - Zvířata (TV film)
1990 Místo činu - Mezi námi bratry (TV film)
Wahnsinnsehe, Eine (TV film)
Wohin die Liebe fällt (TV film)
1989 Nekonečný příběh 2
1988 Big Man IV. - Pekelná pojistka (TV film)

TV seriály

2020 Der Beischläfer (TV seriál)
2016 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schritt für Schritt (S19E42)
2012 Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2009 Die Bergretter (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2007 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Das Totenschiff (E07)
2006 Die Familienanwältin (TV seriál)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Skizze einer Toten (E05)
2005 Alles außer Sex (TV seriál)
Sladká Laura (TV seriál)
V podezření (TV seriál)
Das Karussell (E05)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Liebe macht blind (S05E26)
Die Moorleiche (S05E25)
Kobra 11 (TV seriál)
Pašeráci zvířat (S09E07)
2004 Tramitz & Friends (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Sansibar (S04E10)
2003 Einmal Bulle, immer Bulle (TV seriál)
Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Aeon - Countdown im All (TV seriál)
Utta Danella (TV seriál)
1999 Hausmeister Krause - Ordnung muss sein (TV seriál)
Jets - Život na hraně (TV seriál)
Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
Ritas Welt (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
Tierarzt Dr. Engel (TV seriál)
Ulice Berlína (TV seriál)
Rivalen (S02E04)
1997 Big Ben (TV seriál)
Selská svatba (S02E04)
Smrt překupníka (S02E03)
Zwei Brüder (TV seriál)
Nervenkrieg (E07)
1996 Mann ohne Schatten, Der (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
Gegen den Wind (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
Vater wider Willen (TV seriál)
1994 Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg (TV seriál)
Der König (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
Lutz & Hardy (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Wildbach (TV seriál)
1992 Chiemgauer Volkstheater (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Jolly Joker (TV seriál)
1990 Café Meineid (TV seriál)
Heidi und Erni (TV seriál)
Regina auf den Stufen (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Zur Freiheit (TV seriál)
1987 Die Hausmeisterin (TV seriál)
Die glückliche Familie (TV seriál)
Eurocops (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Ehen vor Gericht (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Divadelní záznam

2017 Chiemgauer Volkstheater - Zoff im Puff (divadelní záznam)
2016 Chiemgauer Volkstheater - A Kufern (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Bürgermeister im Rotlicht (divadelní záznam)
2015 Chiemgauer Volkstheater - Da Opa, da Babba und i (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Die Insel-Hupfer (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Opas 3. Frühling (divadelní záznam)
2014 Chiemgauer Volkstheater - Die turbulente Fahnenweihe (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Gocklkriag am Moserhof (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Spekulanten Quartett (divadelní záznam)
2013 Chiemgauer Volkstheater - Der Matratzenspion (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Hypnose am Bauernhof (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Vorsicht bissiger Hund (divadelní záznam)
2012 Chiemgauer Volkstheater - Altaich (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Die Geburtstagsüberraschung (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - In den Himmel wollen sie alle (divadelní záznam)
2007 Der Komödienstadel - Der magische Anton (divadelní záznam)
2005 Der Kömedienstadel - Amerikaner mit Zuckerguss (divadelní záznam)
1995 Der Komödienstadel - Der müde Theodor (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1982 Auf dem Nockherberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky