foto

Alexander Duda

  • nar. 1.5.1955 (65 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Die normative Kraft des Faktischen
2013 Judengasse
2009 Meine wunderbare Familie - Alle unter einem Dach (TV film)
Nouzové přistání (TV film)
Tatort - Um jeden Preis (TV film)
2007 Ten den přijde (TV film)
2002 Der Tod ist kein Beweis (TV film)
2000 Das Herz des Priesters (TV film)
Fast ein Gentleman (TV film)
Letzter Wille (TV film)
1999 Jezero smrti (TV film)
Wilder Kaiser - Hochzeit mit Hindernissen (TV film)
1996 Der Fahrradfahrer oder 'Schröders Leidenschaft' (TV film)
1994 Anwalt Abel - Ihr letzter Wille gilt (TV film)
1989 Tatort - Bier vom Faß (TV film)
1981 Die Rumplhanni (TV film)

TV seriály

2020 Lena Lorenz (TV seriál)
Sternenkind (S06E02)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
Letzte Haltestelle Mord (S01E02)
2006 V podezření (TV seriál)
Atemlos (E07)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
2000 Fast ein Gentleman (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Mörderische Rache (E14)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
Zwei Brüder (TV seriál)
Gift (E12)
1998 Zwei Brüder (TV seriál)
Tödliche Träume (E10)
Kaltes Herz (E09)
1997 Zwei Brüder (TV seriál)
Nervenkrieg (E07)
1996 Zwei Brüder (TV seriál)
Die Tochter (E06)
Die Quirini-Affäre (E03)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Löwengrube (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)

Divadelní záznam

2014 Der Komödienstadel - 1001 Nacht in Tegernbrunn (divadelní záznam)
2008 Der Komödienstadel - Foulspui (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - G’suacht und G’fund’n (divadelní záznam)
2005 Der Komödienstadel - Kuckuckskind (divadelní záznam)
2004 Der Komödienstadel - Der Prinzregentenhirsch (divadelní záznam)
2000 Der Komödienstadel - Das liebe Geld (divadelní záznam)
1999 Der Komödienstadel - Lachende Wahrheit (divadelní záznam)
1997 Der Komödienstadel - Bonifaz, der Orgelstifter (divadelní záznam)
1995 Der Komödienstadel - Der müde Theodor (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky