foto

Dedee Pfeiffer

  • nar. 1.1.1964 (54 let)
    Midway City, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Dorothy Deedee Pfeiffer se narodila 1.ledna roku 1964 v Midway City, Orange County v Kalifornii. Její máma se jmenuje Donna a otec Richard Pfeiffer, který pracuje v oblasti vzduchotechniky. Je sestrou herečky Michelle Pfeiffer a Lori Pfeiffer.

Deedee začínala v mnoha filmech, nejznámější byla televizní role v serálu CYBILL, kde si zahrála s Cybill Shepherd, hrála zde dceru Rachel. Seriál se vysílal v letech 1995-1997. Také si zahrála v seriálu FOR YOUR LOVE, vysílaného v letech 1998-2002. První velkou filmovou roli zažila ve filmu THE ALLNIGHTER, kde si zahrála se Susanne Hoffs.Deedee si také zahrála v nejedné TV show. Byla to například SIMON AND SIMON, ELLEN, SEINFELD, PŘÁTELÍCH, DREAM ON a spousty dalších.

Poprvé se vdala za Gregory Feina, ale manželství dlouho nevydrželo a skončilo rozvodem. Podruhé se vdala za Santiaga Gomeze, se kterým má dítě.

Bartson

Herecká filmografie

Filmy

2011 Nenávidím L.A
2010 Divoká cesta (TV film)
2009 Mia's Father
Tub, The
2008 Fix
Země plná příšer
2007 Modern Twain Story: The Prince and the Pauper, A
Vetřelec vs. Lovec
2006 Portrét pohřešované (TV film)
2005 Farma smrti
2004 Modrý démon
Přítel vrahem
2003 Titletown (TV film)
2001 Ztráty a nálezy
2000 Meat Loaf: To Hell and Back (TV film)
Úderný Jack
1998 Shoot
1996 Intimní detaily
Nebezpečná aféra (TV film)
1995 Moje rodina
Vražedná minulost
1993 Dvojí odhalení
Running Cool
Sandman
Volný pád
1992 Highway Heartbreaker (TV film)
1991 A Climate for Killing
Drive
Frankie a Johnny
King's Ransom
Providence
1990 Julie a její milenci
1989 Brothers in Arms
Dům 3
Krvavý surf
1987 Allnighter, The
1986 Dangerously Close
Have You Tried Talking to Patty? (TV film)
Vamp
1985 Do noci
Dopravní přestupky
Tajemná noc duchů (TV film)
Toughlove (TV film)

TV seriály

2009 Lovci duchů (TV seriál)
Jump the Shark (S04E19)
2008 Pohotovost (TV seriál)
Strašidelný večer (S15E05)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Bojuj, nebo uteč (S01E03)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Otevři a zavři (S03E06)
2005 Hledaní (TV seriál)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Každá s každým (S05E05)
2002 Přátelé (TV seriál)
Dětský lékař (S09E03)
1998 For Your Love (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
1994 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Opposite (S05E21)

Dokumentární

2005 Special Thanks to Roy London

TV pořady

1999 Exclusif (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace