foto

Florencia Raggi

  • nar. 29.10.1972 (47 let)
    Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Adiós querido Pep
2013 Mala
2009 Complici del silenzio
2008 Tres deseos
2007 Anténa
2001 Causa efecto

TV seriály

2019 Monzón (TV seriál)
2018 Rizhoma Hotel (TV seriál)
2011 Un año para recordar (TV seriál)
2009 Mýty (TV seriál)
2003 Zafando, por ahora (TV seriál)
2000 Primicias (TV seriál)
1997 Carola Casini (TV seriál)
Milady (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky