foto

Carolina Tejera

  • nar. 14.10.1976 (42 let)
    Caracas, Venezuela

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Cosita Linda (TV seriál)
2012 Corazón Valiente (TV seriál)
2010 Někdo se dívá (TV seriál)
2004 Inocente de ti (TV seriál)
2003 Lorenzova žena (TV seriál)
2002 Divoká kočka (TV seriál)
2001 Nejdražší poklad (TV seriál)
2000 Hay amores que matan (TV seriál)
1999 Tajuplná žena (TV seriál)
1998 Reina de corazones (TV seriál)
1996 Volver a vivir (TV seriál)
1994 Cruz de nadie (TV seriál)
Hija del presidente, La (TV seriál)
1993 Rosangelica (TV seriál)
Sirena (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace