foto

Martha Olšrová

  • nar. 24.6.1981 (36 let)
    Opava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bony a klid 2
Dědictví aneb Kurva se neříká
2013 Donšajni
Hořící keř
2012 Muž, který se směje
2009 Na Brusel, Vávro! Na Brusel! (divadelní záznam)
2008 Na vlky železa (TV film)
2007 Chyťte doktora
Roming
Vratné lahve
2005 Hostel
2001 Aféra s náhrdelníkem
2000 Český Robinson (TV film)

TV seriály

2015 Pizza Boy (TV seriál)
Kauza Boris (E07)
Policie Modrava (TV seriál)
Případ Strnad (S01E03)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Sanitka 2 (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
2003 Strážce duší (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)

Dokumentární

2013 Kdo jsou lidé na Hlučínsku

TV pořady

2013 Kdopak by se Čecha bál (TV pořad)
2010 Kde bydlely princezny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace