foto

Martha Olšrová

  • nar. 24.6.1981 (38 let)
    Opava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bony a klid 2
Dědictví aneb Kurva se neříká
2013 Donšajni
Hořící keř (TV film)
2012 Muž, který se směje
2008 Na vlky železa (TV film)
2007 Chyťte doktora
Roming
Vratné lahve
2005 Hostel
2001 Aféra s náhrdelníkem
2000 Český Robinson (TV film)

TV seriály

2019 Vodník (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2018 Modrý kód (TV seriál)
Výčitky (S03E04)
2015 Pizza Boy (TV seriál)
Kauza Boris (E07)
Policie Modrava (TV seriál)
Případ Strnad (S01E03)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 5 (S02E05)
2013 Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Sanitka 2 (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Komparsista (S06E07)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
2007 Trapasy (TV seriál)
Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2005 Strážce duší (TV seriál)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)

Dokumentární

2013 Kdo jsou lidé na Hlučínsku

Divadelní záznam

2009 Na Brusel, Vávro! Na Brusel! (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Kdopak by se Čecha bál (TV pořad)
2010 Kde bydlely princezny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky