foto

Jessie Graff

  • nar. 12.1.1984 (35 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Greatest Adventure Yet, The
2007 Maminčin mazánek

TV seriály

2017 Supergirl (TV seriál)
We Can Be Heroes (S02E10)
2014 Henry Nebezpečný (TV seriál)
Od A do Z (TV seriál)
F Is for Fight, Fight, Fight! (E06)
2013 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Dvojité zaslepení (S10E23)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Romeo a Julie po čínsku (S04E04)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Závod (S01E10)
2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Prázdný pohled (S05E06)

Dokumentární

2019 2nd Unit: Invisible Action Stars
Stuntwomen: The Untold Hollywood Story

Host

TV pořady

2009 Ninja faktor po americku (TV pořad)
2008 Drtivá porážka (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky