foto

Taji Coleman

  • nar. 9.1.1971 (50 let)
    Inglewood, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zloději a lháři
2018 Behold My Heart
2016 Backstabbed (TV film)
2014 Phantom Halo
2012 Megazkrat: Smrtící výpadek (TV film)
2010 Uncle Nigel (TV film)
2006 Gódir gestir
2004 Jejich oči sledovaly boha (TV film)
1998 East of Hope Street
Let's Talk About Sex

TV seriály

2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Selhání srdce (S05E14)
2014 Od A do Z (TV seriál)
I Is for Ill Communication (E09)
Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
You Can't Go Home Again (S03E21)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Přehlídka v troskách (S01E02)
Láska bolí (TV seriál)
How To... (E02)
2009 Outnumbered (TV seriál)
2008 Kancl (TV seriál)
Noční tah (S04E11)
2007 Carpoolers (TV seriál)
Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
Figurína (S01E02)
2006 Po právu (TV seriál)
2005 Playbook, The (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Jeptiška (S01E05)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)
1997 Fame L.A. (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky