foto

Jay Johnson

  • nar. 11.7.1949 (69 let)
    Richardson, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jay Johnson: The Two and Only!
1997 Anabela: Vánoční přání

TV seriály

2017 Little Boy Blue (TV seriál)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Panenka jako živá: část 1 (S07E24)
2003 Reno 911! (TV seriál)
1999 Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
Festival (S02E06)
1993 Dave's World (TV seriál)
1990 Broken Badges (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Something Is Out There (TV seriál)
1987 Duet (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 To Tell the Truth (TV seriál)
1979 Mrs. Columbo (TV seriál)
The Facts of Life (TV seriál)
1977 Sha Na Na (TV seriál)
Soap (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)

Dokumentární

2019 I'm No Dummy 2: The Not So Lost Footage
2012 Her Master's Voice
2009 I'm No Dummy

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

1996 Harry Anderson: The Tricks of His Trade (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1980 Chain Reaction (TV pořad)
Solid Gold (TV pořad)
The Alan Thicke Show (TV pořad)
1978 John Davidson Christmas Show, The (TV pořad)
1976 Family Feud (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)
1961 The Mike Douglas Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace