foto

Johnny Logan

  • nar. 13.5.1954 (63 let)
    Frankston, Victoria, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Staying Alive

Dokumentární

2016 Zlatá Lýra (TV film) - a.z.

TV pořady

2017 Die Silvestershow mit Jörg Pilawa (TV pořad)
2016 Zauberhafte Weihnacht im Land der "Stillen Nacht" (TV pořad)
2006 Die schönsten Weihnachts-Hits (TV pořad)
2002 Eurovision laulukilpailu 2002 - Suomen karsinta (TV pořad)
1993 Ei itketä lauantaina (TV pořad)
1972 Kessel Buntes, Ein (TV pořad)
1968 Music-Hall à Provins (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace