foto

Hanna-Riikka Siitonen

  • nar. 13.11.1970
    Helsinki, Finsko
  • zem. 23.7.2018 (47 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Ilta Pietarissa (koncert)
2010 Estradilla: Pate Mustajärvi N.Y.T. (koncert)
2006 Mrazivé město
1999 Tanssitaanko ensin (divadelní záznam)
1998 Papparaizet tulevat (divadelní záznam)

TV seriály

2014 Siskonpeti (TV seriál)
Ystävyys (S01E08)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
1999 Salatut elämät (TV seriál)

Dokumentární

2012 Kuka oikein olet? (TV seriál)

TV pořady

2016 Kaikkien aikojen Euroviisut (TV pořad)
2015 Retrohelmet (TV pořad)
2014 Nuottien matkassa (TV pořad)
2013 Hell's Kitchen Suomi (TV pořad)
2012 Bilebändi (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Biisikärpänen (TV pořad)
Hyvät naiset ja herrat (TV pořad)
Kansallistietäjä (TV pořad)
2006 Tartu Mikkiin (TV pořad)
2005 Eurovision laulukilpailu 2005 - Suomen Karsinta (TV pořad)
2004 Liemessä (TV pořad)
2003 Idols (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1993 Ei itketä lauantaina (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace