foto

Steve Trzaska

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Listening
2018 Amityville: Počátek
2013 Santa Switch (TV film)

TV seriály

2020 Perry Mason (TV seriál)
Chapter Three (E03)
2018 GLOW: Nádherné ženy wrestlingu (TV seriál)
Úchylové jsou taky lidi (S02E05)
Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
The Goodbye Boy (S02E06)
2017 Girlboss (TV seriál)
Top 8 (E05)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Living While Eddie (S03E15)
Ray Donovan (TV seriál)
Sold (S05E04)
2015 Od A do Z (TV seriál)
M Is for Meant to Be (E13)
2014 Od A do Z (TV seriál)
G Is for Geronimo (E07)
F Is for Fight, Fight, Fight! (E06)
E Is for Ectoplasm (E05)
2013 Glee (TV seriál)
Sadie Hawkins (S04E11)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)

Host

TV pořady

2019 What Just Happened??! (TV pořad)
2018 Grilování Bruce Willise (TV pořad)
2012 Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky