foto

Steve Trzaska

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Amityville: Počátek
Grilování Bruce Willise (TV film)
2013 Santa Switch (TV film)

TV seriály

2018 GLOW (TV seriál)
Perverts Are People, Too (S02E05)
Vzhůru ke hvězdám (TV seriál)
The Goodbye Boy (S02E06)
2017 Girlboss (TV seriál)
Top 8 (E05)
Ray Donovan (TV seriál)
Sold (S05E04)
2015 Od A do Z (TV seriál)
M Is for Meant to Be (E13)
2014 Od A do Z (TV seriál)
G Is for Geronimo (E07)
F Is for Fight, Fight, Fight! (E06)
E Is for Ectoplasm (E05)
2013 Glee (TV seriál)
Sadie Hawkins (S04E11)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
2007 iCarly (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace