foto

Ray Parker Jr.

  • nar. 1.5.1954 (65 let)
    Detroit, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Kid Who Loved Christmas, The (TV film)
1987 Bordeláři
Smrtící mrakodrap
1986 Charlie Barnett's Terms of Enrollment
1974 Ve městě v sobotu večer

TV seriály

2014 Od A do Z (TV seriál)
E Is for Ectoplasm (E05)
1987 Jump Street 21 (TV seriál)
1985 Berrenger's (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)

Dokumentární

2016 Hired Gun
2014 Nathan East: For the Record
2005 Best Ever Family Films (TV film)
The 100 Greatest Family Films (TV film)
2002 I Love the '80s (TV seriál)

Hudební videoklipy

1984 Ray Parker Jr.: Ghostbusters (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2016 Greatest Hits (TV pořad)
2015 Best Time Ever with Neil Patrick Harris (TV pořad)
2012 Celebrity Wife Swap (TV pořad)
2009 Actors Entertainment (TV pořad)
2002 American Bandstand's 50th Anniversary Celebration (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)
1986 Joan Rivers: Can We Talk? (TV pořad)
1984 Pryor's Place (TV pořad)
1983 Cadence 3 (TV pořad)
1982 Ebony/Jet Showcase (TV pořad)
1980 Solid Gold (TV pořad)
1972 The Midnight Special (TV pořad)
1971 Soul Train (TV pořad)
1964 Top of the Pops (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace