foto

Sharon Maguire

  • nar. 1960
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Dítě Bridget Jonesové
2013 Pět příběhů šílenství (TV film)
2008 V plamenech
2001 Deník Bridget Jonesové

Dokumentární

1994 Yo Picasso (TV film)

TV pořady

1989 The Late Show (TV pořad)

Video kompilace

1991 R.E.M.: This Film Is On (video kompilace)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 V plamenech

Dokumentární

1994 Yo Picasso (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Sedmá velmoc (S05E08)

Fanoušci tvůrce