foto

Lassi Vierikko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tatu a Patu
2013 21 způsobů, jak zničit manželství
2012 Musta Joulu
Pyramidi (studentský film)
2009 Kukkulan Kuningas (TV film)
2007 Nachtessen (studentský film)
1999 Rakkaudella, Maire

TV seriály

2018 Karppi (TV seriál)
Na vlastní pěst (S01E10)
Dobří samaritáni (S01E09)
1993 Hunajan maku (TV seriál)
Vain voittaja on sankari (E04)
Suomi ei lopu kehätie ykköseen (E03)
Jos vakuudet riittävät (E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Kalmansiivooja
2015 KÄTY - Kämppä tyhjänä
2010 Kierre (studentský film)
2009 The Passengers (studentský film)
Tirkistelijät (studentský film)

TV seriály

2020 Kevyttä yläpilveä (TV seriál)
2016 Erinomanlaiset (TV seriál)
Kynsin hampain (TV seriál)
Konsensuksen nimissä (E08)
Urheilukisa (E05)
2015 Ismo (TV seriál)
2014 Brändärit (TV seriál)
Miljoonat (E10)
Ässä (E09)
Säästöt (E07)
další epizody (6)

TV pořady

2015 Tripla (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2009 The Passengers (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2009 The Passengers (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

2009 The Passengers (studentský film)

Zvukařská filmografie

Filmy

2009 The Passengers (studentský film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2007 Sudensuuhun! (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky