foto

Karen James

  • nar. 9.6.1968 (49 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 (Greetings from) Sunny Beaches
1998 Příliš jednoduché
1997 Cold Case (TV film)
1996 Elevator, The
1993 At Home with the Webbers (TV film)
1986 Dívčí nápravná škola
1979 Swim Team

TV seriály

2016 Swedish Dicks (TV seriál)
2014 Silicon Valley (TV seriál)
2013 The Bridge (TV seriál)
Calaca (S01E02)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Zasypej jámu (S01E11)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
2003 Odložené případy (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1996 Případ pro Sam (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1984 Santa Barbara (TV seriál)
Special Squad (TV seriál)
1977 James at 15 (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace