foto

Marla Landi

  • nar. 1933
    Turín, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1965 Murder Game, The
1962 Pirates of Blood River, The
1959 First Man Into Space
Pes Baskervillský
1958 Dublin Nightmare
1957 Na druhou stranu mostu
1955 The Hornet's Nest
1954 The Golden Link

TV seriály

1965 Court Martial (TV seriál)
1964 Play School (TV seriál)
1962 Man of the World (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Hancock's Half Hour (TV seriál)
Other Man, The (TV seriál)

Dokumentární

1990 The World of Hammer (TV seriál) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky