foto

Corey Eid

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Attachments
2017 How to Be Lonely & Depressed
2014 Unesení vetřelci
2013 Liberace! (TV film)
2010 Respire

TV seriály

2014 Vychovávat Hope (TV seriál)
Jak jsem našel svoji vášeň (S04E21)
Para-Natesville activity (S04E19)
Pracovní večeře (S04E18)
další epizody (6)
2013 Vychovávat Hope (TV seriál)
Funkční dysfunkce (S04E08)
Burtovy bartery (S04E02)
Pan Déjà Vu (S04E01)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Tváří v tvář (S09E11)
2010 V jako Victoria (TV seriál)

Dokumentární

2008 Will You Kill for Me? Charles Manson and His Followers (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky