foto

Laila Robins

  • nar. 14.3.1959 (59 let)
    St. Paul, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Grey Lady
Island Zero
2016 A Woman, a Part
Valeria
2015 Oko v oblacích
2013 Blumenthal
Onion News Empire (TV film)
Otřes mozku
Vedlejší účinky
2012 Dark Horse (TV film)
The Letter
2011 Velká krize (TV film)
2010 Psáno sarkasmem
2009 Welcome to Academia
2008 Srpen před bouří
Ztráta diamantové slzy
2006 Broken Sole, A
Kauza CIA
Things That Hang from Trees
Šikmá plocha
2004 Jailbait
2003 Happy End
2002 Searching for Paradise
2000 Drop Back Ten
1999 Bez dechu
Pravda zabíjí
1997 Blood Oranges, The
1996 Zvrhlosti žen
1995 Live Nude Girls
1992 Proces: Cena za vášeň (TV film)
1990 Vítej doma, Roxy Carmichaelová
1989 Konec snu (TV film)
Nevinný muž
1987 Letadla, vlaky, automobily
Walk on the Moon, A

TV seriály

2018 Deception (TV seriál)
Sacrifice 99 to Fool 1 (E07)
The Black Arts (E06)
Masking (E05)
další epizody (6)
New Amsterdam (TV seriál)
Every Last Minute (E03)
2017 Mr. Mercedes (TV seriál)
From the Ashes (S01E08)
Willow Lake (S01E07)
People in the Rain (S01E06)
2016 Quantico (TV seriál)
CLEOPATRA (S02E09)
ODENVY (S02E08)
2015 Murder in the First (TV seriál)
Number Thirty Nine (S02E12)
Down Time (S02E11)
Nothing but the Truth (S02E10)
další epizody (10)
2014 Ve jménu vlasti (TV seriál)
13 hodin v Islámábádu (S04E10)
Chystá se ještě něco dalšího (S04E09)
Skoro kobliha (S04E08)
další epizody (8)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Nepřítel (S01E08)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Friendly Fire (S02E02)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Průšvihářky (S02E07)
Znuděný k smrti (TV seriál)
Případ vážné administrativní chyby (S02E06)
Hoď sebou, Fitzgeralde (S02E02)
2009 Znuděný k smrti (TV seriál)
Filmovaný knokaut (S01E08)
Případ ztraceného scénáře (S01E03)
V odborné péči (TV seriál)
Walter - týden 4. (S02E19)
Gina - týden 3. (S02E15)
Gina - týden 2. (S02E10)
další epizody (4)
Studio 30 Rock (TV seriál)
Na svatého Valentýna (S03E11)
2007 Army Wives (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Book of Daniel, The (TV seriál)
2004 Sex ve městě (TV seriál)
Studená válka (S06E17)
2001 Witchblade (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vnitřní nepřítel (S01E10)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Šťastný syn (S03E03)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Journey to the Himalayas (S01E12)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jen se tak trochu napít (S01E07)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
A Single Life (S01E02)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Venom (S09E07)
1997 Nothing Sacred (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Trophy (S06E12)
1995 The Wright Verdicts (TV seriál)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace