foto

Tony Rodrígues

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2002 Juanin zázrak (TV seriál)
Odplata (TV seriál)
2000 Mis 3 hermanas (TV seriál)
1998 Cambio de piel (TV seriál)
Reina de corazones (TV seriál)
1996 Inolvidable, La (TV seriál)
1990 Emperatriz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace