foto

Petra Karjalainen

  • nar. 28.10.1969 (49 let)
    Oulu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Olavi Virta
2014 Kadonnut: Joulupukki (TV film)
2012 Úvahy o umírání (studentský film)
2005 Lintu sininen (TV film)
2004 Impérium jazzu
2003 Sibelius
Äiti ja Seija (TV film)
2002 Niin paljon parempi mies (TV film)
2001 Řeka
1998 Kaapin salat (TV film)
Kulkurin taivas (studentský film)
1995 Maapallon ulkopuolinen olento (TV film)
Yemanján tyttäret
1993 Kalliolle kukkulalle (TV film)

TV seriály

2018 Aikuisen naisen joulukalenteri (TV seriál)
2014 Syke (TV seriál)
Pieni kylmä sydän (S01E09)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
Parasta aikaa (TV seriál)
Virheistä oppii (E10)
Sisaruskateutta (E09)
Äidin huoli (E08)
další epizody (8)
2009 Parasta aikaa (TV seriál)
Maailman paras äiti (E01)
2005 Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Tuliportaat (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
Tumma ja hehkuva veri (TV seriál)
Tähtilampun alla (TV seriál)
1995 Bongari (TV seriál)
Linnun rengastus (E10)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
Bongari (TV seriál)
Outo lintu (E05)
Siellä jossakin (E04)
Parvesta eksynyt (E03)
další epizody (5)

Host

TV pořady

2002 Elixir Sport (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace