foto

Poppy Lee Friar

  • nar. 16.4.1995 (25 let)
    Southwark, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Torvill & Dean (TV film)
2017 Moje sestřenice Rachel
2012 Jezero 4: Poslední kapitola (TV film)
2010 Duhová kouzla (TV film)
2008 Dustbin Baby (TV film)
2004 Patříme k sobě (TV film)

TV seriály

2020 In My Skin (TV seriál)
2019 Ackley Bridge (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (8)
2017 Ackley Bridge (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2016 In the Club (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
2015 Eve (TV seriál)
2014 In the Club (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2010 Živí duchové (TV seriál)
2009 Desperate Romantics (TV seriál)
2008 Beautiful People (TV seriál)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2005 Malí Einsteinové (TV seriál)
2002 Helen West (TV seriál)
2001 Wilhelmina (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1992 Inspektor Frost (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky