foto

Jamie McShane

  • nar. Saddle River, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Meanest Man in Texas
2016 Game
2014 Slídil
Zmizelá
50 k 1
2013 Advocates, The (TV film)
Cinnamon Girl (TV film)
Vražda prezidenta Kennedyho (TV film)
2012 Argo
Avengers
2011 In My Pocket
Thor
2008 Hrdost a sláva
Něco za něco
Okřídlené bytosti
The Haunting of Molly Hartley
2007 Akcelerace smrti (TV film)
Look
Mr. Brooks
2006 Gang v útoku
2005 Dnes zemřeš!
Rukojmí
2004 You Are So Going to Hell!
2003 Krádež legendy
2002 Go for Broke
Legend of the Phantom Rider
Mach 2
1997 Útěk z vězení

TV seriály

2018 Unsolved (TV seriál)
2017 Training Day (TV seriál)
Faultlines (E06)
Bloodline (TV seriál)
Part 33 (S03E10)
Part 32 (S03E09)
Part 31 (S03E08)
další epizody (10)
Tým Škorpion (TV seriál)
Keep It in Check, Mate (S03E16)
2016 Bloodline (TV seriál)
Part 23 (S02E10)
Part 22 (S02E09)
Part 21 (S02E08)
další epizody (8)
Tým Škorpion (TV seriál)
White Out (S02E13)
2015 Bloodline (TV seriál)
Part 12 (S01E12)
Part 11 (S01E11)
Part 10 (S01E10)
další epizody (12)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Kobalt (S01E05)
Co se nevytratí (S01E04)
Tým Škorpion (TV seriál)
Robots (S02E04)
2014 Bosch (TV seriál)
Murder in the First (TV seriál)
Tým Škorpion (TV seriál)
Dominoes (S01E12)
Father's Day (S01E07)
2013 Ghost Ghirls (TV seriál)
Ironside: Na straně zákona (TV seriál)
King a Maxwellová (TV seriál)
Maron (TV seriál)
The Fosters (TV seriál)
Welcome to the Family (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Ozubená kolečka (S02E09)
2012 Longmire (TV seriál)
A Damn Shame (S01E03)
Vegas (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
To Protect and Serve Man (S02E11)
Perníkový táta (TV seriál)
Mrtvý náklad (S05E05)
2011 Franklin a Bash (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Hrdinové a zločinci (S04E02)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
Šerifové z Texasu (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Čistič (S03E03)
Jako po másle (S03E02)
A co teď? (S03E01)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Falešný svědek (S08E10)
2009 Dark Blue (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Přizpůsob se a zvykni si (S02E13)
Musíme si pomáhat (S02E11)
Munice (S02E10)
další epizody (6)
2008 Havárie (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
My Own Worst Enemy (TV seriál)
Raising the Bar (TV seriál)
Uklízeč (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Lepší polovička (S01E10)
Cesta do pekel (S01E09)
Zátah (S01E08)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Earle, neumírej, část druhá (S03E15)
Earle, neumírej, část první (S03E14)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Heartland (TV seriál)
Invaze buranů (TV seriál)
Profesionálky (TV seriál)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Devět rukojmí (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
North Mammon (S02E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt ve veřejném zájmu (S05E05)
2005 Closer (TV seriál)
První prezidentka (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Základní okruh podezřelých (S01E05)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2004 Deadwood (TV seriál)
Deadwood (S01E01)
Dr. House (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Lovec myšlenek (S02E09)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S03E21)
Day 3: 8:00 a.m.-9:00 a.m. (S03E20)
Day 3: 6:00 a.m.-7:00 a.m. (S03E18)
další epizody (5)
2003 Dragnet (TV seriál)
Manipulátor (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Cara Fitzgerald (S01E08)
Tremors (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se vrací do školy (S02E01)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S03E07)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Fastlane (TV seriál)
Firefly (TV seriál)
Serenity (E01)
Vzkvétající město (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Prozřetelnost (S09E10)
2001 Alias (TV seriál)
Black Scorpion (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Ťuky-ťuk (S01E13)
Philly (TV seriál)
Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Střet s Andoriany (S01E06)
Strážkyně zákona (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vražda na silnici I - 15 (S01E11)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Dokumentární

1999 Independent Lens (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace