foto

Andy Parsons

  • nar. 1967
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Andy Parsons: Gruntled - Live 2011
2009 Britain's Got Idiots Live

TV seriály

1996 Asylum (TV seriál)
1988 Hale and Pace (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Spitting Image (TV seriál)

TV pořady

1991 Noel's House Party (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2011 Andy Parsons: Gruntled - Live 2011
2009 Britain's Got Idiots Live

TV seriály

1996 Asylum (TV seriál)
1993 The Detectives (TV seriál)
1991 Murder Most Horrid (TV seriál)
1989 Press Gang (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
1970 Comedy Café (TV seriál)

Dokumentární

2011 Cesty hrůzy (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Sunday Brunch (TV pořad)
2011 Alexander Armstrong's Big Ask (TV pořad)
2008 Argumental (TV pořad)
2005 Mock the Week (TV pořad) - účinkující
2004 Jack Dee Live at the Apollo (TV pořad)
2003 QI (TV pořad)
2000 The Wright Stuff (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace