foto

Joseph Bertót

  • nar. 20.5.1969 (51 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lorelei
2017 Lean on Pete
2016 Sonne Da Karra
Švagr
2015 Green Room
Papa
Reset
2013 Girl Club
Ledová archa
2007 V údolí Elah
You're So Dead
2006 Gold Bracelet, The

TV seriály

2017 Portlandia (TV seriál)
Ants (S07E08)
2015 Počtyřech (TV seriál)
Grimm (TV seriál)
Wesen znamená nebezpečí (S05E02)
Totožnost: Grimm (S05E01)
Za matku (S04E22)
2014 Grimm (TV seriál)
Díky za vzpomínky (S04E01)
2013 Legit (TV seriál)
Hat Hair (S01E11)
Go On (TV seriál)
Double Down (E18)
2010 Dexter (TV seriál)
Vážný svinstvo (S05E11)
2007 Cane (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Insurgents (S04E06)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Taina (TV seriál)
2000 Sheena (TV seriál)
1999 Safe Harbor (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Sins of the City (TV seriál)
1993 Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky