foto

Mónica Villa

  • nar. 1954
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Divoké historky
2010 Antes del estreno
Miss Tacuarembó
2009 Toda la gente sola
2004 Svatoušek
1993 De eso no se habla
1986 Correccional de mujeres
1985 Tacos altos
Čekání na pohřební vůz
1984 Poznání
1983 Desquite, El

TV seriály

2010 Malparida (TV seriál)
2008 Mujeres asesinas (TV seriál)
2007 Lalola (TV seriál)
2005 Se dice amor (TV seriál)
2004 Proviněni láskou (TV seriál)
2002 Kachorra (TV seriál)
Simuladores, Los (TV seriál)
Tumberos (TV seriál)
2001 Médicos (de hoy) 2, Los (TV seriál)
1995 Chiquititas (TV seriál)
1988 No va más (la vida nos separa) (TV seriál)
1984 Historia de un trepador (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace