foto

Sandra Milčinská

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 B jako bunkr (studentský film)
2002 Rok ďábla

TV seriály

2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
1992 Náhrdelník (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace