foto

Hilkka Salo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2007 Maan mitta (TV film)
2005 Piilopaikka kahdelle (TV film)
Rakastuin mä luuseriin
2002 Luokkajuhla (TV film)
Niin paljon parempi mies (TV film)
2000 Kekkosen kaveri (TV film)

TV seriály

2016 Bitwisards (TV seriál)
2014 Tehdas (TV seriál)
Rakastettavat ihmiset (S02E06)
Kellokortti-ihmiset (S02E05)
Ihmisiä hallayössä (S02E04)
další epizody (6)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
Hauskan kautta mennään (E03)
Nyt pannaan haiseen (E02)
další epizody (4)
2012 Tehdas (TV seriál)
Sukeltajat (S01E12)
Tarpeettomat ihmiset (S01E11)
Rytmi-ihmiset (S01E10)
další epizody (12)
2010 Parasta aikaa (TV seriál)
Virheistä oppii (E10)
Sisaruskateutta (E09)
Äidin huoli (E08)
další epizody (9)
2009 Parasta aikaa (TV seriál)
Maailman paras äiti (E01)
2004 Hiljaista on (TV seriál)
Vihdoinkin kahvia (E11)
Idän pikajuna (E10)
Ilmastoitua rakkautta (E09)
další epizody (4)
2003 Hiljaista on (TV seriál)
...niin hiljaista... (E07)
Joulun lyömät (E06)
Pelimies ei pelkää (E05)
další epizody (7)
2000 Arvokkaasti (TV seriál)
1998 Kalapuikkokeitto (TV seriál)
1997 Ota ja omista (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Mahagonnyn kaupungin nousu ja tuho (TV film)

TV seriály

2016 Bitwisards (TV seriál)
2000 Jäähyväiset ilman kyyneleitä (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky