foto

Danny Goldring

  • nar. 31.5.1946 (71 let)
    USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 When Jeff Tried to Save the World
2016 Fools
2014 Dig Two Graves
Drunk, The
2009 A Perfect Manhattan
Chicago Overcoat
2008 Temný rytíř
2002 Janey Van Winkle
2001 Betaville
Návštěvníci: Cesta do Ameriky
1998 Kukuřičné děti 5: Pole teroru
Sbohem lásko
Vždy proti přesile (TV film)
1997 Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
Night of the Lawyers
1996 Řetězová reakce
1995 Virtuozita
1994 Spravedlnost pro nevinné (TV film)
1993 Neporazitelný
Uprchlík
V zajetí (TV film)
1992 Babe
Dědictví lží (TV film)
Ulice andělů (TV film)
1989 Vězeň
1988 Nico
Splněné přání
1986 Crime Story (TV film)

TV seriály

2017 Sense8 (TV seriál)
What Family Actually Means (S02E08)
2015 Sense8 (TV seriál)
Demons (S01E06)
I Am Also A We (S01E02)
2012 Šéf (TV seriál)
True Enough (S02E10)
Clinch (S02E09)
The Conversation (S02E07)
další epizody (6)
2011 Šéf (TV seriál)
Choose (S01E08)
Spit (S01E06)
2005 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Dej si broskev (S05E05)
2002 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Na obslužné lávce (S02E12)
2001 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Dítě štěstěny (S01E09)
1998 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Hra na zabíjení, část druhá (S04E19)
Hra na zabíjení, část první (S04E18)
1996 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
...ani boj na udatných (S05E04)
1995 Pohotovost (TV seriál)
Tady se děje zázrak (S02E10)
1994 Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Civilní obrana (S03E07)
1992 Angel Street (TV seriál)
1978 Awakening Land, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace