foto

Aarne Tapola

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Maalitaulu
2018 Drsný život Juice Leskinena
2017 Sosiaalinen yhteys
Strop
Vihainen marsu
2016 Ruokkikaa minua, aikuiset (studentský film)
2015 Talousennustajat (studentský film)
2014 Päin seinää
2013 Keikka
Kilimanjaro
Miten meistä tuli ystäviä
Nuoren Wertherin jäljillä
2012 Miesten välisiä keskusteluja
Sano kiitos ja tanssi
Tak to chodí (studentský film)
2010 Baabelin metsä (studentský film)
Tokio Baby
2009 Avioliitosta
Do Not Disturb (studentský film)
2008 Ikkunaprinsessa (studentský film)
Taivas ja Helsinki 2018 (studentský film)

TV seriály

2019 Hillo (TV seriál)
Vihdoin mun oikea elämä alkaa (E10)
Loisteputki Spotlight (E09)
Nyt alkaa olla vähän rajoilla (E08)
další epizody (10)
2018 Sipoon Herttua (TV seriál)
Meidän perhe ei horju (S01E10)
Tässä olisi tuoreita tuulihattuja (S01E09)
Oli ihan perseestä tuntea teidät (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2015 Spandex Sapiens
2010 Zupa (studentský film)
2008 Museoelokuva (studentský film)
2007 Muukalaiset (studentský film)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Valo yössä

TV seriály

2019 Hillo (TV seriál)
Intergalaktiset valtasuhteet (E07)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace