foto

Mimosa Willamo

  • nar. 1994

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Pertsa ja Kilu
Peruna
Vee mälu
2019 Aurora
Elvis & Onerva
2018 Swingers
2017 Vita Fortuna (studentský film)
2016 Bodom
Teit meistä kauniin
2014 Päin seinää

TV seriály

2020 Box 21 (TV seriál)
Janus (E06)
Bukarest (E05)
Boxen (E04)
další epizody (5)
Doma (Finsko) (TV seriál)
Nejkrásnější smích na světě (E07)
Hotel Swan Helsinki (TV seriál)
Silmukka kiristyy (E06)
Paras vuosi ikinä (TV seriál)
Nuoruus on mielentila (E07)
Karppi (TV seriál)
Temná voda (S02E08)
Mayday (S02E07)
Nezvěstní (S02E06)
další epizody (8)
2019 Kylppärikaverit (TV seriál)
Suomen ruotsinkielisten nuorten runoja (E18)
Se on vasta solurykelmä (E17)
Sä oot mun perhe (E16)
další epizody (18)
HasBeen (TV seriál)
Bononen pienoinen (S03E01)
Aallonmurtaja (TV seriál)
Bisnesidea (S02E04)
Paha perhe (S02E02)
Veri vetää (S02E01)
Roba (TV seriál)
Turvallisin piiri (S04E10)
Vanha koira (S04E09)
Kunniakoodi (S04E08)
další epizody (10)
2018 HasBeen (TV seriál)
Ruisrock (S02E10)
Berliini (S02E08)
Diili (S01E10)
další epizody (12)
Karppi (TV seriál)
Začátek (S01E12)
Na vlastní pěst (S01E10)
Dobří samaritáni (S01E09)
další epizody (9)
Pirjo (TV seriál)
Kassalla (S01E10)
2016 Erinomanlaiset (TV seriál)
Lola ylösalaisin (TV seriál)
2003 Jesus & Josefine (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Jussi Gaala 2020 (TV pořad)
2019 Kultainen Venla 2018 (TV pořad)
2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
Nenäpäivä Show 2017 (TV pořad)
2016 Jussi Gaala 2016 (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2010 Marja Tyrnin Joulushow (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky